De foto's van de bereiding van de Zweedse Åggost van blz. 18 uit het Food Journaling magazine.
Eierkaas. Dit is een tradioneel recept uit de Bohuslänstreek in Zuid-West Zweden. Niet perse erg lekker, een beetje flauw, maar wel leuk om te maken en met wat zoete jam en slagroom is het echt wel lekker. Het lijkt op kaas maken. Wij kregen de vorm van Zweedse vrienden maar je kunt het ook in een vergiet maken. Mijn versie is iets geler dan de versie die we in Zweden kregen (de laatste foto rechtsonder).
By Kris
- Home
- Spaarprogramma
- Inspiratiefilmpjes & How to
- SUPERopruiming
- KERSTopruiming
-
- Journal Your Year 3
- Activiteiten
- Nieuwsbrief
- Nieuw!
- Aall & Create
- Acrylverf, Olieverf & Mediums
- Art Journaling, Mixed Media
- Art By Marlene
- Bible Journaling
- Boeken & magazines
- By Kris Kaarten & Prints
- Caran d’Ache NeoColor II
- Cobra Olieverf
- Creatieve 'Doe het dan' tips
- Dina Wakley
- Downloads
- Ephemera
- Food journaling
- Journal Your Year 2
- Knipvellen
- Nikki Dottie
- Penselen & Paletmessen
- Papier losse vellen
- Papier & Papiercollecties
- Pennen en markers
- Ponsen
- Posca
- Puzzels
- Rice Paper
- Schetsboeken
- Stamperia
- Stickervellen
- Stencils
- Stempels
- Stempelinkt
- Tape
- Thermal Cinch Binding Machine
- Tim Holtz
- Vellum
- Watercolor
- Watercolor it yourself
-
- Over By Kris
- Gastenboek
-
- Round Robin
- Klantenservice
- Biblejournaling.nl
- Let Sketch Started
- Inkopen voor bedrijven